microsoft-surface-lansering-stream

Annonse


Microsoft gjør store endringer for årets Surface-lansering

For et par uker siden kunne vi skrive at Microsoft har sendt ut e-poster for å gjøre klart til lansering av en ny Surface. Nå har de gått ut med formelle invitasjoner der det bekreftes at eventet vil avholdes på Starrett Lehigh den 2. oktober klokka 16 norsk tid, og at det strømmes direkte på nett.

Høye forventninger

Dette er til stor kontrast fra tidligere lanseringer som har blitt avholdt på mindre lokaler og uten direktestrøm. Samtidig kan ikke eksempelvis fjorårets lansering skrytes av for å være den mest spennende, slik at det ventes at denne gangens satsing indikerer at man har større ting på lager.

Av forventninger til arrangementet har man at Microsoft vil avduke Surface Pro med 10. generasjon Intel-prosessorer og muligens en AMD Ryzen-utstyrt Surface-bærbar. Også Surface Book 3 forventes ettersom forgjengeren begynner å bli utdatert, gjerne også med 10. generasjon prosessor og Nvidia-skjermkort.

Ryktene skal dessuten ha det til at det blir en slags Surface Pro med Snapdragon 8cx og ARM64-støtte for selskapet nye, Chromium-baserte nettleser. Hvorvidt den blir gitt Pro-betegnelsen eller ikke er uvisst.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse