ipad-pro-2019

Annonse


Er det virkelig den nye iPad Pro? Har trippelkamera, USB-C og elegant design

Apple unnlot å presentere en ny oppgradering til iPad Pro-serien under det storslåtte arrangementet deres den 10. september, men det setter ingen hinder for ny maskinvare som kan dukke opp i løpet av året.

Svært få endringer

Det spekuleres i hytt og pine om et arrangement i oktober der Apple kan finne på å vise frem en ny rekke med iPad-modeller til Pro-familien. I mellomtiden har AppleInsider fått takk i en såkalt “mock-up”-versjon som viser de antatte designendringene som er å finne. Disse er det ikke altfor mange av, men når de først er tilstede så er de veldig lett å bemerke seg.

Videoen viser en realistisk 12.9-tommer iPad Pro med de samme dimensjonene som forgjengeren, tilsvarende tynne rammer og den samme Face ID-teknologien.

Den store forskjellen karakteriseres altså i et endret kameraoppsett der Apple antakelig tar det store hoppet fra én kamerasensor bak, til hele tre stykker, slik man finner i iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Annonse


Endringen innebærer bruken av tre sensorer på 12 megapiksler hver – en hovedsensor, en for telefoto og en vidvinkel. En mulighet er at iPad Pro 2019-utgave i større grad er rettet mot kunstig virkelighet, AR. Med en oppgradert prosessor og et nytt kameraoppsett av dette kaliberet skal det ikke være noe hinder for denne utviklingen.

Kunne du tenkt deg å oppgradere til iPad Pro 2019 basert på kameraendringene?

Kilde:
Wccftech

Annonse