amazon-echo-buds-airpods
Amazon-toppen Dave Limp stilte like gjerne med en AirPod under et intervju der han snakket om selskapets Alexa-utvikling – og Echo Buds.

Annonse


Her gjør Amazon-toppen reklame for nye Echo Buds – men ser du hva han har i øret?

I går avduket Amazon en lang liste med nye Alexa-aktiverte produkter, blant disse AirPods-konkurrenten Echo Buds som det lenge har versert rykter om. Disse ekte trådløse øreproppene kan forhåndsbestilles for 129 dollar nå, men det viser seg at selv ikke Amazon-toppen Dave Limp har fått tak i disse enda.

Stilte opp i intervju med AirPods

Det var John Paczkowski på Twitter som først ble oppmerksom på tabben da Limp ble videointervjuet av Bloomberg angående Amazons nye Alexa-produkter, deriblant Echo Buds.

En skulle trodd at en kar i hans posisjon stiller opp med det nyeste fra hans eget selskap, men neida: man kan tydelig se en AirPod-ørepropp i øret hans.

Det spekuleres i at tabben kan skyldes Bloomberg som har tilbudt han øreproppen for intervjuets skyld, men det er ikke første gang at noen fra et stort selskap blir tatt i å bruke Apples produkter på denne måten.

Annonse
I fjor tok Samsung til Twitter på iPhone for å skryte av skjermen på deres Galaxy Note 9, mens litt tidligere i 2018 så tok Samsung en av deres ambassadører til retten for å ha brukt en iPhone under en TV-sending.

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse