Det er ikke første gang Samsung går i den klassiske fellen.

Annonse


Samsung brukte iPhone for å skryte av skjermen til Note 9

Vi har denne oppskriften før: et selskap bruker sosiale medier som differensierer ulike enheter til å promotere egne produkter men er uvitende om at allmennheten får kjennskap i hva slags enhet de har sendt meldingen fra. Det fikk nigerianske Samsung Mobile oppleve forrige uke – med et noe dystert resultat.

Slettet hele profilen

Sørkoreanske Samsung har gjort underverker på et teknologisk plan de siste årene, men det hindrer ikke en liten tabbe i å oppstå. Det gikk nemlig selskapet hus forbi at deres nigerianske avdeling publiserte Galaxy Note 9-promotering med en “Twitter for iPhone”-tag, helt til den velkjente YouTube-profilen MKBHD påpekte det.

Det endte ikke bare med at selskapet slettet denne Twitter-meldingen: de fjernet hele profilen.

Annonse


Saksøkte guddatteren til den russiske presidenten

Lignende har skjedd før: eksempelvis forrige måned da Samsung igjen gjorde en tilsvarende tabbe fra den saudi-arabiske profilen, og de utallige gangene slike selskapers ambassadører blir tatt i å bruke rivalenes produkter.

I oktober saksøkte Samsung Vladimir Putins antatte gudbarn da hun på en direktesending dro fram iPhone-telefonen sin i skjul til tross for at hun betales av den sør-koreanske produsenten til å bruke deres telefoner i offentlige sammenhenger.

Kilde:
Wccftech

Annonse