xbox-one-alpha-insider-test
Microsoft gjør det nå enklere å delta i Alpha-programmet deres for Insider-brukere.

Annonse


Nå inviterer Microsoft flere, men du må være ganske modig for å takke ja

Om du hittil har ønsket å være med i den svært eksklusive klubben som tester ut Xbox One-funksjoner ganske lang tid før de offisielt inntar Microsofts konsoll for allmennheten så kan det hende du har en større sjanse fra og med nå.

Letter litt på kravene

Microsoft forteller at de letter litt på restriksjonene for å delta i denne prosessen: fra og med nå så vil flere bli invitert til Xbox Insiders såkalte Alpha Skip Ahead-ring slik at det blir en større brukerbase som tester potensielle nye funksjoner.

Man burde være oppmerksom på at Alpha-versjoner av programvare typisk – og kanskje enda mer gjeldende for Xbox One – er svært mangelfulle på mange måter, i blant på ganske essensielle områder der man forventer at ting skal gå stabilt. Eksempler på dette er at hele Xbox-menyen kan henge seg opp og lignende.

Om dette likevel frister så er fremgangsmåten følgende: hold inn power-knappen helt til menyen dukker opp. Her trykker du “Rapporter et problem” og legger til et nytt problem der du får muligheten til å velge noe som kalles “future build”. I det påfølgende trinnet må du gi en forklaring på hvorfor du burde inkluderes i Alpha Skip Ahead-programmet – og kanskje om du er heldig så blir du akseptert.

Annonse


Ved aksept vil du finne invitasjonen din gjennom Xbox Live-meldinger.

Er dette noe du kunne tenkt deg å prøve?

Kilde:
Engadget

Annonse