Annonse


En av de beste podcast-appene for mobil ble plutselig gratis

Pocket Casts har lenge vært det naturlige valget for mange podcast-lyttere, men appen har hele tiden kostet penger.

Det kan by på problemer i en tid der Spotify er på full fart inn i podcast-markedet, og der Apple og Google også vil ha sin del av kaken.

Så Pocket Casts har måttet tenke nytt. Resultatet av det kommer oss forbrukere til gode. For mens appen tidligere har kostet penger (36 kroner), er den nå plutselig gratis på både iOS og Android.

Premium-funksjoner vil fortsatt være tilgjengelig for betalende kunder, men det du tidligere måtte betale 36 kroner for, får du nå gratis.

Annonse


Eies av radiostasjoner

Pocket Casts ble for øvrig kjøpt opp av en gruppe amerikanske radiostasjoner i fjor. Nå står NPR, This American Life, WNYC Studios og WBEZ Chicago som eiere av Pocket Casts.

Det er også en stor del av årsaken til at appen nå blir tilgjengelig gratis. «Endringen vil bringe programvaren nærmere åpen tilgang-modellen til sitt offentlige medie-eierskap», uttaler selskapet, som påpeker at ingen av funksjonene forsvinner selv om appen blir gratis.

Du får fortsatt tilgang til synkronisering på tvers av plattformer, lydeffekter (fjern stillhet), sortering og nattmodus, for å nevne noe.

Kilde:
9to5Google / Pocket Casts Blog

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse