apexlegends
Spill som Apex Legends, og andre store titler, opplever problemer med lyden om Windows har flerkanalslyd aktivert.

Annonse


Storspill med problemer etter Windows-oppdatering – dette må du gjøre om du opplever ulyd

Microsoft bekrefter nå at deres KB4515384-oppdatering, lansert 11. september, dessverre kan skape ulyd i en rekke populære spill.

79 grunner til å installere

Vi skrev om oppdateringen at det var minst 80 grunner til å installere den, men det kan du vel egentlig stryke; i det minste finnes det minst 79 grunner til å oppdatere. Og bedre lydkvaliteten er ikke en av dem.

Spillere opplever nemlig at spill som Overwatch, Apex Legends, WoW Classic, og PUBG-lydbildet enten er veldig lav eller har feil.

Endringen sier Microsoft de gjorde for å tekkes spillselskap som ønsket seg mulighet for spill og spørre systemet om det finnes surround-støtte på maskinvarenivå, og for å levere flerkanals lyd.

Annonse


Dette er langt fra første gang Microsoft sliter med lydsystemet i Windows:

Lover feilretting i september

Microsoft melder at en feilretting er på vei i sent september, men at berørte spillere i mellomtiden kan deaktivere surround-funksjonen i spill som har støtte innebygget.

I titler som ikke har innstillingen, kan brukeren besøke Windows 10-kontrollpanelet og deaktivere flerkanalslyd eller virtuell surround sound, avhengig av hva som er aktivert.

Kilde:
Microsoft

Annonse