tesla-model-s-hjuloppheng-5d7a3aa05b76c

Annonse


Elon Musk: – Den nye Model S-prototypen er en syvseter

Etter å ha oppnådd en rekord på Laguna Seca-banen med Model S og annonsert at den elektriske bilmodellen er på vei til å motta en oppgradering med hensyn til drivverket så påpeker Tesla-sjefen veldig spesifikt at Model S-bilen som brukes i Nürburgring har syv seter.

Vil markere sin posisjon

Det ser ut til at Elon Musk har fått en utfordring å gå etter med den nylige annonseringen av Porsches Taycan-rekord på den kjente tyske billøpsbanen, hvor Musk tilsynelatende vil overbevise om at deres biler fremdeles yter best i markedet blant helelektriske biler.

Svært kort tid etter annonseringen av rekorden så tok han nemlig til Twitter for å melde at de sender avgårde en Model S til Nürburgring, noe som kort tid etter ble slått ned på av en representant for banen som mente at de ikke hadde tatt kontakt for hverken rekordforsøk eller leiing av eksklusiv banetid.

Musk ser ikke ut til å ha gitt seg enda. På Twitter beskriver han svært kort Model S-bilen som benyttes på “ringen”:

Annonse


Det fremstår som litt av et mysterium hva som er meningen bak dette valget ettersom selskapet lenge tilbød det som teknisk sett var en syvseters Model S med de to bakerste setene bakoverlent og i tillegg ment for barn – noe som gjorde at de måtte kalle den “5+2” fremfor en syvseter.

Det spekuleres i at en alternativ Model S kan komme med den tradisjonelle syvseters-konfigurasjonen.

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse