ea-project-atlas

Annonse


EA sin “Project Atlas” lanserer i lukket beta

Det ser ikke ut til at du må vente så altfor mye lenger på å få smaken på EA sin kommende strømmetjeneste for spill. EA har ut av det blå annonsert en såkalt “Cloud Gaming Technical Trial” går av stabelen i dag, den 10. september.

Får tilgang til fire spill

De som inviteres til betatestingen er personer som har meldt interesse i såkalt “Community Playtesting” der man har tilgang til kun fire spill (FIFA 19, Need for Speed Rivals, Titanfall 2 og Unravel). Her får man erfare hvordan EA har implementert synkronisering av spillprogresjon, der det er lagt opp til at progresjonen overføres til Origin uavhengig av hvilken enhet du bruker.

Ved bruk av Amazon Web Services mener EA dessuten at de har gjort en solid jobb med å minimere problemer knyttet til at spillene hakker og flimrer underveis.

Hittil har de holdt seg tause rundt når den endelige lanseringen av strømmetjenesten i sin helhet er, men EA har vært klare på at de som rivalene i Googles Stadia og Microsoft sitt Project xCloud drømmer om å en dag kunne tilby spilling på alle typer enheter som har en skjerm – uavhengig om det er en mobil, datamaskin eller en smart-TV.

Annonse


Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse