Denne verdensrekorden skulle EA gjerne vært foruten

ea-logo-verdensrekord
EA har fått en rekord som ikke veldig mange seriøse spillutviklere ønsker.

Det skapte kraftige reaksjoner i gamingverden da EA i 2017 tok til Reddit av alle steder for å forsvare den svært omfattende bruken av såkalte “loot boxes” i Star Wars Battlefront II.

Guinness World Records 2020

Alle vet at Reddit ikke er stedet for et selskap som EA å ta et slikt standpunkt, for saken endte med at de fikk en halvveis uoffisiell Reddit-rekord for å ha kommentaren med flest nedstemninger og senere måtte de kunngjøre store endringer til lootbox-systemet.

Nå viser det seg at de har fått en rekord som er så offisiell som det får blitt, godt plantet i neste års utgave av Guinness World Record-boken (2020) der EA svart på hvitt er kreditert for historiens mest nedstemte kommentar.

Annonse

Om det feires internt i EA for den store anerkjennelsen er uvisst, men en imponerende prestasjon er det enten man vil eller ikke. I boken er kommentaren oppgitt til å ha 683 000 nedstemmelser mens den for øyeblikket ligger på noe mildere som er 667 000. Nedgangen skyldes antakelig nettstedets stemmesystem som ikke er kjent for å ha de mest intuitive tilnærmingene.

Kilde:
Reddit

Annonse
Annonse