Hopp til navigasjon Hopp til innhold
EA har fått en rekord som ikke veldig mange seriøse spillutviklere ønsker.

Denne verdensrekorden skulle EA gjerne vært foruten

Men en ganske imponerende prestasjon uansett.

Det skapte kraftige reaksjoner i gamingverden da EA i 2017 tok til Reddit av alle steder for å forsvare den svært omfattende bruken av såkalte «loot boxes» i Star Wars Battlefront II.

Guinness World Records 2020

Alle vet at Reddit ikke er stedet for et selskap som EA å ta et slikt standpunkt, for saken endte med at de fikk en halvveis uoffisiell Reddit-rekord for å ha kommentaren med flest nedstemninger og senere måtte de kunngjøre store endringer til lootbox-systemet.

Nå viser det seg at de har fått en rekord som er så offisiell som det får blitt, godt plantet i neste års utgave av Guinness World Record-boken (2020) der EA svart på hvitt er kreditert for historiens mest nedstemte kommentar.

Om det feires internt i EA for den store anerkjennelsen er uvisst, men en imponerende prestasjon er det enten man vil eller ikke. I boken er kommentaren oppgitt til å ha 683 000 nedstemmelser mens den for øyeblikket ligger på noe mildere som er 667 000. Nedgangen skyldes antakelig nettstedets stemmesystem som ikke er kjent for å ha de mest intuitive tilnærmingene.

Kilde:
Reddit

Stikkord: ea, rekord