Dette svaret fra EA falt ikke i god jord blant spillerne.
Dette svaret fra EA falt ikke i god jord blant spillerne.

Annonse


EA setter rekord: Det mest nedstemte Reddit-innlegget i historien

Electronic Arts har fått mye kritikk på hvordan belønningssystemet løses i Star Wars: Battlefront II, og selskapets forsøk på å blidgjøre spillerne har ikke akkurat ført til det bedre.

Ny Reddit-rekord
Spillet er nemlig ute på EA Access nå, på PC og Xbox One, og spillere har funnet ut at det kan ta lang tid å låse opp spillets helter hvis man ikke har lyst til å bruke ekte penger på dem.

Spillerne har regnet på det og kommet frem til at det blant annet vil ta flere titalls timer å låse opp én karakter. Dog kan man låse den opp umiddelbart ved å bruke ekte valuta, noe som ikke faller i god jord hos spillerne som har tatt til Reddit for å uttrykke sin frustrasjon. EA har svart i tråden, men spillselskapets svar overbeviser nok ingen.

“Målet er å gi spillerne en følelse av stolthet og bragd ved å låse opp ulike helter”, skriver EACommunityTeam i tråden og legger til hvordan de har gjort justeringer til systemet.

Annonse


Gjorde ting verre
I skrivende stund har innlegget mottatt 155 000 tomler/stemmer ned, noe som er ny Reddit-rekord. Enkelte spør om kommentaren er ment som en spøk, mens andre sier at dette gjør at de avbestiller Battlefront II.

Mens EA har forsøkt å legge fokus på hvor mye mer innhold Battlefront II har enn forgjengeren, blant annet en historiemodus, har mye av uttalelsene forsvunnet i klagene om mikrotransaksjoner.

Star Wars: Battlefront II lanseres til PlayStation 4, Xbox One og PC fredag 17. november.

Hvordan syns du at EA har håndtert situasjonen?

 

Kilder:
Reddit,
Venture Beat