Philips Hue
Her er Philips' nye Filament-pærer.

Annonse


Se alle de nye Philips Hue-produktene

Signify – selskapet som produserer Hue-produktene for Philips, har i dag avduket flere nye produkter.

Nå blir det et enda større utvalg lamper og pærer å velge mellom. Philips Hue Fugato og Centura, som vi skrev om i forrige uke, var blant produktene som ble bekreftet i dag. Fugato koster fra 899 kroner, mens Centura koster fra 649 kroner.

Smart Plug

Philips Hue Smart Plug forvandler hvilken som helst lampe til et smartlys. Smart Plug fungerer nemlig med lamper som i utgangspunktet ikke er kompatible med Hue-lyspærer (lamper som ikke har «intelligente» pærer). Når alt er satt opp kan du styre lampene via Philips Hue-appen eller eller HomeKit. Smart Plug koster 299 kroner.

Magnetisk smartknapp

En ny Philips Hue Smart Button ble også avduket. Dette er en smartknapp som kan festes hvor som helst i huset, og som lar deg styre hele Hue-systemet ditt. Et enkelt trykk kan for eksempel aktivere et spesifikt lys, og et langt trykk kan dimme lysene. Du kan selv programmere denne knappen etter egne behov. Den kan også kobles til Hue-broen. Smart Button koster 19.99 dollar, og ifølge pressemeldingen fra Signify kommer knappen bare til utvalgte markeder. Den norske prisen på dette produktet oppgis ikke.

Annonse


Ny Hue Go

En ny versjon av Philips Hue Go-lampen ble også avduket i dag. Forskjellen fra forrige generasjon er at den nye modellen støtter Bluetooth og har bedre batteritid. Hue Go kan brukes med Philips Hue Bluetooth-appen og legges til i Hue-oppsettet ditt. Prisen? 799 kroner. Lanseres i oktober.

I tillegg lanserer Philips/Signify Bluetooth-støttede utgaver av GU10-lyspærene Hue White og Color Ambiance (569 kroner) og White Ambiance-lyspærene (199 kroner).

– Tradisjonell glødepærer i Edison-stil

Sist, men ikke minst: Signify lanserer også et nytt utvalg av Philips Hue filamentpærer. De kommer i tre varianter som alle «minner om tradisjonelle glødepærer i Edison-stil». Koster fra 199 kroner. Det er disse pærene du ser på bildet øverst i denne saken.

Kilde:
Siginify

Annonse