Libra Facebook
Libra Association lover dusører til personer som finner sikkerhetsfeil i Libra-systemet.

Annonse


Klarer du å hacke Facebooks nye kryptovaluta kan du tjene gode penger

Denne artikkelen inneholder reklamelenker.

Facebook digitale lommebok Calibra og kryptovalutaen Libra lanseres i 2020.

Oppretter dusør-program

For å beskytte valutaen ble non profit-organisasjonen Libra Association dannet. Medlemmene i organisasjonen består av en rekke teknologigiganter, blant annet MasterCard, Spotify, Visa, PayPal, eBay, Uber of Lyft.

Facebook har lovt at den nye kryptovalutaen ikke skal utgjøre en sikkerhetsrisiko, og Libra Association gjør det nå klart at alle som ønsker å motbevise det, er hjertelig velkommen til å prøve.

Annonse


Derfor har Libra Bug Bounty-programmet blitt opprettet.

Facebook/Libra sier at programmet er «et stort tiltak for å styrke sikkerheten for blokkjede-teknologien vår».

De ønsker nå at utviklere over hele verden skal ta del i arbeidet med å identifisere sårbarheter, hull og andre kritiske sikkerhetsfeil.

Libra Association påpeker at koden for teknologien befinner seg på et tidlig stadium, og at kryptovalutaen ikke vil bli lansert før nødvendige godkjennelser er på plass.

90 000 kroner

Organisasjonen skriver i et blogginnlegg at funn av de mest kritiske feilene kan bli premiert med en utbetaling på 10 000 dollar, omlag 90 000 kroner. Overfor Engadget påpeker imidlertid organisasjonen at beløpet kan være høyere eller mindre enn dette, alt etter hvor alvorlig den identifiserte feilen er.

«Med lanseringen av Libra Bug Bounty gleder vi oss til å bygge et åpent og levende nettverk av sikkerhets- og personverneksperter over hele verden. Vi vet at det vil kreve et globalt miljø for å lansere en global kryptovaluta, og vi er forpliktet til å bruke den nødvendige tiden på å gjøre dette riktig», skriver Libra Association i blogginnlegget.

Kilde:
Engadget

Annonse