porshce-taycan-ratt
Instrumentpanelet som er å finne i Porsche Taycan byr på mange tilpasningsmuligheter.

Annonse


Porsche Taycan gir passasjeren egen touchskjerm

Helektriske Taycan blir den tyske bilprodusentens første elbil i en rekke med mange flere som etterhvert lanseres. Med den første modellen ønsker Porsche å understreke at det fremdeles er kjøreaspektet man fokuserer på, og at det er en god kjøreopplevelse man er ute etter å skape først og fremst.

Bilen kommer med selskapets splitter nye mediesystem der hjemskjermen fremdeles har tre brukerplasserte widgets, men det påpekes at ting har blitt optimalisert slik at føreren skal ha fokus på veien fremfor å tukle med systemet under kjøring.

Interiøret er ganske opplagt preget av minimalisme, dog noe motvirket med bruk av hele fire skjermer. Midtkonsollen har fått en stor touchskjerm med såkalt “haptic feedback” ved berøring, der du blant annet kontrollerer klima og temperatur. Du bruker dessuten dette panelet til å styre hovedskjermen i midten i tillegg til at selskapet introduserer “Hey Porsche” som en måte å vekke systemet for stemmekontroll.

Spesielt nok er det også montert en skjerm foran passasjersetet – hva denne kan styre eller vise er spennende å se nå som Porsche stadig åpner seg om bilens egenskaper. Det er ventet at Taycan vises frem i sin produksjonsutgave i september.

Kilde:
Engadget

Annonse