sony-ps5-playstation
LetsGoDigital har fått tak i det som kan være bilder av utviklersettet til PS5. For alt vi vet kan det være den endelige konsollen også, men det fremstår litt mer usannsynlig.

Annonse


Utviklerversjonen av PS5 kan ha lekket, og vi vet ikke helt hva vi synes

Vi ligger an til å se PlayStation 5 i liket med Xbox Scarlett bli lansert en gang sent neste år. Rundt ett år med andre ord, og derfor nærmest en garanti for at det finnes utviklerversjoner av konsollen der ute, såkalte “dev-kits” – faktisk ble det meldt i en lekkasje for snart ett år siden at enkelte utviklere allerede hadde fått tak i slike.

Spesielt V-formet design

Derfor fremstår det litt spesielt at det enda ikke har dukket opp lekkasjer som viser potensielle “dev-kits” eller utviklersett – før nå:

Nederlandske Lets Go Digital har kommet over et Sony-patent registrert i Brasil der denne omtaler en “ukjent elektrisk enhet” med designegenskaper vi ikke kan huske å ha sett lignende av før:

ps5-devkit

Som enhetens designer er det Sony-ingeniøren Yasuhiro Ootori man har listet opp. Ootori har vært delaktig i utviklingen av PS4 så vel som annen maskinvare Sony har produsert de siste årene.

Annonse
PS5 eller noe helt annet?

Det spekuleres altså i at dette er en “dev-kit” basert på de mange tilkoblingsmulighetene man ser i front, samtidig som den fremstår noe fjongete til å være den faktiske produksjonsversjonen av konsollen. På en annen side påpekes det at “dev-kit”-varianter ofte tar form som en helt vanlig, firkantet boks.

Nettstedet har fått tak i bilder fra patentsøknaden som viser den angivelige konsollen fra flere vinkler:

sony-ps5-development-kit-770x471

Hva tror du vi ser på – er det PS5 eller noe helt annet?

Kilder:
LetsGoDigital
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse