microsoft-edge-beta-macos
Microsoft har sluppet betaversjonen av sin nye Edge-nettleser, basert på Chromium-plattformen.

Annonse


Microsoft lanserer beta: – Klar for hverdagslig bruk

Redmond-giganten har mange egg i nettleser-kurven om dagen. Alt ser ut til å handle om nettleseren deres – og de har tatt store skritt for å endelig ha en som endelig kan brukes som et reellt alternativ til de store nettleserne man har der ute.

Har bidratt masse til Chromium-prosjektet

Nå har de lansert nye Microsoft Edge i beta for støttede Windows- og macOS-enheter. Selv skryter de av over tusen bidrag til Chromium-prosjektet i det de omtaler som et ledd i å gjøre internettet bedre for alle.

Betaversjonen av Microsoft Edge er tilgjengelig her for nedlasting på støttede enheter.

Microsoft skriver blant annet at målet med nye Edge er å legge opp til bedre kompatibilitet på tvers av nettet med bedre ytelse for kundene våre og mindre grad av isolering av det samme nettet for web-utviklere. De kan melde at det har vært over én million nedlastninger av prøveversjonene i forkant av betaen som nå slippes, og at de har mottatt 140 000 individuelle tilbakemeldinger.

Annonse
Klar til daglig bruk

Og til tross for nettleseren opererer under beta-benevning så lover Microsoft at denne utgaven er klar til hverdagslig bruk. De oppfordrer også både entusiaster så vel som virksomheter til å prøve ut Chromium Edge og gi tilbakemeldinger.

Blant nyvinningene i Microsoft Edge Beta er at selskapet har lagt til en ny måte å tilpasse nettleser-tabs på, der du kan velge mellom fokusert, inspirerende eller informativ tema. I tillegg er det inkludert et mørkmodus samt muligheten til å besøke Chromium-baserte Web Store-butikker for å finne gode utvidelser.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse