Apple watch nye modeller
Denne animasjonsvideoen avslører nye modeller.

Annonse


Dette bildet avslører nye Apple Watch-modeller

Denne uken ble det klart at Apple kommer til å vise frem nye iPhone-modeller 10. september. Det vet vi takket være hint fra iOS 13-betaen.

Men nå har nettstedet iHelp BR funnet andre hint i watchOS 6-koden. Nettstedet har nemlig funnet referanser til nye Apple Watch-modeller.

Keramikk-comeback

For å gjøre det klart med en gang: vi er usikre på om informasjonen dreier seg om Apple Watch Series 5, eller om det kun er Series 4 som får en oppgradering i år. Sistnevnte kan være en mulighet.

Uansett, informasjonen som er funnet i watchOS 6-betaen tyder på at Apple lanserer nye modeller i både keramikk og titan.

Annonse


Apple har tidligere solgte Watch-modeller i keramikk, men det er en stund siden nå. Sist gang de gjorde det var med Series 2 og Series 3.

Nå tyder mye på at selskapet vil selge en 44mm-modell med keramikk igjen. Et comeback der altså.

Kommer også titan-klokke

Når det gjelder titan er dette enda mer interessant. Apple har ikke brukt titan i noen av sine produkter på mange år, unntaket er Apple Card, som lanseres senere denne måneden. Også titan-utgaven av klokken vil komme i en 44mm-versjon.

iHelp BR kan avsløre dette etter å ha funnet animasjonsvideoer som viser installasjonsprosessen for Apple Watch. Der kan man tydelig se at både en keramikk- og titan-utgave er på vei.

Begge modeller vil også være tilgjengelig i en 40mm-utgave.

Kilde:
iHelp BR via 9to5Mac

Annonse