steam-ny-funksjon-ignorer
Steam introduserer en alternativ knapp for å ignorere spill der du markerer de du har spilt på en annen plattform.

Annonse


Introduserer hendig funksjon for å unngå Steam-rot

Valve delte i går en oppdatering som fjerner en rekke småfeil og lignende på Steam, men midt i alle feilrettingene er det en praktisk liten funksjon som er implementert.

Ikke nevnt i endringslogg

Uten at Steam-skaperen har nevnt funksjonen i listen med endringer i oppdateringen så har man nå tilgang til en ignorer-knapp som kan hukes av under spill du har spilt før, på andre plattformer. Det er en person på Twitter som har delt informasjonen:

En Steam-utvikler har svart brukeren på Twitter.

Knappen er tilgjengelig i nedtrekksfeltet til høyre for Ignorer-knappen og blir sett på som en utvidelse til alternativet som var der fra før av, men som var ganske begrenset fordi det fjernet all spor av det gjeldende spillet.

Det som skiller de to nå er at du kan huke av for at du har spilt spillet på en annen plattform, slik at Steam ikke tukler med denne informasjonen til å påvirke algoritmene på den måten at du hater spillet og derfor ikke får forslag om lignende spill.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse