snes-kontroll-switch
Illustrasjonen over viser det som potensielt kan være en tungt SNES-inspirert trådløs kontroller.

Annonse


Sjekk hva Nintendo driver med – er det en SNES-kontroller for Switch?

Nintendo kan ifølge et rykte være godt i gang med utviklingen av en SNES-lignende trådløs kontroll for hybridkonsollen Switch. Ryktet stammer fra en FCC-registrering som observante brukere i ResetEra-forumet oppdaget.

Ikke første gang

Av patentregistreringen er det ikke all verdens med detaljer som deles, men slik flere medier gjengir innholdet så er det utstyrt med Bluetooth-støtte for å trådløst kobles opp mot Nintendo Switch.

En eventuell introduksjon av SNES-kontrollere på denne måten ville ikke vært første gang Nintendo driver med noe slikt. En trenger bare mimre tilbake til 2018 da selskapet annonserte trådløse NES-kontrollere samt en rekke klassiske NES-titler for lansering på konsollen. Om de velger å lansere kontrolleren det ryktes om så kan vi se for oss noen klassikere også fra SNES-æraen, måtte det være noe blant Super Mario Kart, Legend of Zelda: Link to the Past, Super Metroid og flere.

Det er hittil ikke kommet noen offisiell uttalelse fra Nintendo men vi skal sørge for å oppdatere dere dersom noe slikt foreligger.

Annonse
Hvilket spill fra SNES skulle du gjerne likt å se på Nintendo Switch?

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse