AirPower-klone Apple Store
Denne ladeplaten kommer i salg på Apples netbutikk om kort tid.

Annonse


Det ble aldri noe av AirPower – men se hva Apple har begynt å selge nå

Oppdatert 16.49: Mophie trakk fredag sløret av to nye trådløse ladeplater. Den ene (koster 99.95 dollar) lar deg lade både iPhone og AirPods samtidig. Den leveres også med en USB-port slik at du kan lade en ekstra enhet.

Den andre er en 3-i-1-modell som lar deg lade tre enheter samtidig, både iPhone, AirPods og Apple Watch. Smartklokka kan lades via en egen stasjon festet til platen. Denne stasjonen skal ifølge Mophie også være egnet å bruke hvis du vil sjekke klokka om natten.

Selskapet hevder begge at begge ladeplatene er optimalisert for Apple-produkter.

Du kan kjøpe begge to via Apples nettsider, og snart i utvalgte Apple-butikker.

Annonse


Original artikkel:

Apple jobbet i lang tid med AirPower – du vet, den trådløs ladeplaten som skulle kunne lade både AirPods, Apple Watch og iPhone.

På baksiden av AirPods-esken kunne man blant annet lese at øreproppene var kompatible med AirPower, så da Apple i mars kunngjorde at de skroter ladeplaten, kom det nærmest som en bombe.

AirPods 2 eske AirPower
Hvor mange av dere trodde produktet var kansellert etter at Apple printet dette på baksiden av AirPods 2-eskene?

Hils på AirPower-erstatteren

Selv om Cupertino-selskapet ikke lyktes med å produsere dette produktet (det største problemet var at AirPower ble for varm under lading), har ikke det stoppet tredjepartsprodusenter fra å lansere lignende produkter.

Mophie er ett av dem. Selskapet produserer sine egne svar på AirPower. De har både en lateplate som støtter to enheter, og kommer snart med en som støtter lading av tre enheter.

Men her er det interessante; for Mophie-produktene er ikke nye i seg selv – de er allerede til salgs i en rekke land i Europa – men nå skal Apple selv selge dem i sin egen nettbutikk.

Det var Bloombergs Apple-ekspert Mark Gurman som først oppdaget dette. Mophies ladeplate er allerede lagt ut på Apple Stores Latin-Amerika-side.

Ikke like elegant

Foruten at ladeplaten er sort og noe tykkere, er Mophie-produktet ganske lik AirPower. Gurman spekulerer i at Mophie har produsert sine to nye ladeplater på oppdrag fra Apple.

Den første Mophie-laderen som blir tilgjengelig, er visstnok en som kan lade to enheter samtidig (7.5W). Den koster 99 dollar. Ettersom AirPower egentlig kunne lade tre enheter samtidig, er ikke denne modellen en fullverdig erstatter. Men den kommer senere.

En 3-i-1-ladeplate som kan lade både iPhone, AirPods og Apple Watch er også på vei. Denne løsningen er dog ikke like elegant som AirPower, for Apple Watch må nemlig lades via en egen kabel som kobles til ladeplaten. Vi vet foreløpig ikke prisen på denne ladeplaten.

Mophie Apple
Du kan også lade to iPhone-enheter ved siden av hverandre.

Kilde:
iMore.com

Annonse