Sonos Beam
Kanskje presenterer Sonos en subwoofer tilpasset Sonos Beam? Svaret for vi om et par uker.

Annonse


Hva er det Sonos skal avsløre om to uker?

Sonos har sendt ut presseinvitasjoner for et arrangement som skal foregå 26-27. august i New York City. Selskapet omtaler det som «årets største Sonos-arrangement».

Nøyaktig hva det innebærer vites ikke, men det er naturlig å tro at vi får høre noe om nye produkter.

Sonos med innebygd batteri

For bare en uke siden lanserte Sonos, i samarbeid med IKEA, sine SYMFONISK-høyttalere. Den ene høyttaleren er en bordlampe med Wi-Fi-høyttaler – den andre en bokhylle-høyttaler. Begge støtter AirPlay 2.

Men det ryktes også at Sonos har flere nye produkter under utvikling. Et av ryktene dreier seg rundt en ny høyttaler for utendørs bruk. Med andre ord: En batteridrevet Sonos-høyttaler. Det tipper vi mange har ventet på.

Annonse
Kan det være Sonos-hodetelefonene?

Men ikke nok med det – det er også en annen produktkategori selskapet kanskje går inn i: hodetelefoner. Det finnes foreløpig ingen Sonos-hodetelefoner, men i januar i år kunne vi skrive at selskapet jobber med dette.

Les også: TEST SONOS BEAM: Du trenger ikke sprenge banken for en herlig lydopplevelse

Det var troverdige Mark Gurman som først kunne melde om disse planene. Ifølge Gurman kan vi forvente oss at hodetelefonene blir priset fra 2500 kroner og oppover.

Fokuset for Sonos er lydkvalitet og støtte for en rekke musikk-tjenester og digitale assistenter. Sonos ser på hodetelefoner som en naturlig måte å vokse på, da mye av musikken folk konsumerer er på farten og ikke foran TV-en.

Hvilken Sonos-produkt ønsker du deg?

Kilde:
9to5Mac


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse