House-of-Marley_LiberateAir_CES-2019-1
Liberate Air gjør alt alt bra, og som en bonus er den laget av miljøvennlige materialer.

Annonse


Her slutter jakten din på et øko-vennlig alternativ til AirPods

Har du hørt om House of Marley så har du sannsynligvis også hørt at de assosierer seg med bærekraft i produksjonen av lydproduktene deres, enten det er høyttalere eller hodetelefoner. Nå lanserer selskapet sitt første sett med ordentlige trådløse ørepropper.

Resirkulert plastikk og bambus

Øreproppene kalles Liberate Air og gir deg det meste du kan forvente av trådløse propper av dets kaliber, med ni timers lyttetid og totalt 32 timer med ladeboksen tilgjengelig. Du aktiverer diverse kontroller ved å berøre en av proppene, og Siri- eller Google Asssistant-støtte er tilgjengelig dersom det er det du ønsker. I tillegg har du stereo lydkommunikasjon for god kvalitet på telefonsamtaler, og lading gjennom USB-C.

Til tross for at Liberate Air tilsynelatende gjør en imponerende jobb for det den er ment til, så er det selskapets valg av materialer som tiltrekker seg oppmerksomhet. Som ledd i å være miljøbevisst så har House of Marley valgt økovennlig bambus, gjenvinnbar aluminium og resirkulert plastikk i utformingen av selve proppene og ladeboksen. Selskapet ønsker å rette fokus mot bruken av plastikk og andre ikke-miljøvennlige materialer som benyttes i forbrukerelektronikk:

– Markedet for trådløse ørepropper har blitt ordentlig stort, og vi ønsket å tilby et bærekraftig alternativ, uttalte Josh Poulsen i selskapet.

Liberate Air skal nå være tilgjengelig for 150 amerikanske dollar, men det er uvisst når produktet havner i norske butikkhyller.

Annonse


Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse