Nintendo-Switch-Joy-Con-drifting
At Nintendo endelig anerkjenner problemet betyr at vi tar et skritt i riktig retning.

Annonse


Nå svarer Nintendo på Switch-kritikken, men svaret er ikke til stor hjelp

Etter å ha forholdt seg tause om et ganske åpenbart problem med Joy-Con-kontrollerne til Nintendo Switch så åpner de seg for første gang. Vi skrev for ikke lenge siden om problemet med kontrollene som kan finne på å gjøre det vi enklest kan beskrive som å leve sitt eget liv med uregelmessige og nærmest vilkårlige bevegelser.

Har blitt saksøkt

Dette kan veldig fort være ødeleggende for spillopplevelsen, og titusener av Nintendo-spillere har spesielt den siste tiden vært svært ivrige for å få det japanske selskapet til å gjøre noe med saken. Nå har de endelig anerkjent problemet i en melding som i praksis gjør liten nytte. Svaret ser ut til å nærmest ha blitt tvunget ut av selskapet, som i forrige uke ble saksøkt av Chimicles Schwarts Kriner & Donaldson-Smith som på vegne av Switch-eiere som går til sak i USA.

Til The Verge uttaler det japanske selskapet følgende:

“I Nintendo er vi stolte av å lage kvalitetsprodukter og vi gjør hele tiden forbedringer til produktene. Vi er oppmerksomme på nylige meldinger om at enkelte Joy-Con-kontrollere ikke fungerer helt som det skal. Vi ønsker at kundene våre skal ha det moro med Nintendo Switch, og hvis dette ikke er tilfelle så ønsker vi at de besøker http://support.nintendo.com slik at vi kan hjelpe dem”

Svaret er ikke så mye til hjelp altså, men med all oppmerksomheten rundt problemet den siste tiden så forventer vi at saken utvikler seg videre.

Annonse


Kilde:
The Verge

Annonse