apple-siri-sirios
Apple kan introdusere SiriOS neste år.

Annonse


Kan lansere “SiriOS” under WWDC 2020

Ifølge en fersk Voice Tech-rapport skal Mangrove Capital Partner ha det til Apple kommer til å introdusere SiriOS under neste års WWDC-arrangement. I den forbindelse er det knyttet usikkerhet til hvordan det vil se ut eller hva skal nyvinninger Apple kommer til å skryte av.

Ekspandere økosystemet

Av rapporten går det ikke overraskende frem at man fremover vil merke en generell økning i bruk av digitale assistenter som Siri og Amazons Alexa, og at Apples beslutning om å lansere SiriOS er ment til å ekspandere økosystemet som er knyttet til stemmeassistenten. I teorien kan Siri åpnes for at flere utviklere får bryne seg på teknologien og at man får brukt den i flere settinger.

Mangrove Capital Partners omtaler Apples utvikling innen hele økosystemet med stemmeassistent som svak og lite effektiv, og at det forventes fra flere hold at Apple lanserer SiriOS for utviklersamfunnet under neste års WWDC for å få fart i innovasjon.

Sammenlignes med Alexa Skills

Det ventes SiriOS kan være noe likt Amazons plattform, Alexa Skills. Plattformen gjør det enkelt for utviklere å implementere Alexa-funksjonalitet. For øyeblikket tilbyr Apple SiriKit til utviklerne, men håpet er at SiriOS kan fungere på tvers av iOS, iPadOS og macOS.

Annonse
Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse