iphone-promotion-120hz
Høyere bildefrekvens blir stadig mer populært, også på mobiltelefoner.

Annonse


iPhone kan få noe svært etterlengtet i 2020-rekken, ifølge dette ryktet

Neste års iPhone-modeller kan få samme bildefrekvens som iPad Pro-modellene vi har blitt vant med de siste par årene, og som gir en responsfølelse helt utenom det vanlige. Det er det den velkjente Twitter-profilen Ice Universe som melder – han har til vanlig med innsyn i saker som dreier seg om Samsung og andre Android-telefoner.

I diskusjon med Samsung og LG

På Twitter skriver han at Apple vurderer mulighet for å skifte mellom 60Hz/120Hz på iPhone i 2020, og at selskapet er i diskusjoner med Samsung og LG for å få til dette. Det er de to sistnevnte selskapene som leverer skjermer til Apple, sist OLED-panelene en finner i iPhone XS og XS Max.

Med ProMotion-teknologien på iPad Pro vil nettbrettet dynamisk variere bildefrekvensen som et ledd i å gi nettbrettet best ytelse og batterikapasitet. Nettbrettet har dog fremdeles LCD-skjerm, og Apple har hittil ikke implementert ProMotion-teknologien på noen OLED-produktene sine.

Turbulente tider

Dette ryktet er det nyeste i av en rekke vi har fått servert til tross for at man fremdeles ikke har fått 2019-rekken annonsert i det hele tatt. Vi er veldig spente på å se hvor aggressive Apple blir i å kapre markedsandelene i en tidvis turbulent tid for smarttelefoner, og om selskapet får på plass 120Hz bildefrekvens så er det et steg i riktig retning.

Annonse


Kilde:
Apple Insider

Annonse