Plex støtter nå HDR for AppleTV
Plex får endelig HDR støtte på Apple TV og iOS

Annonse


Plex støtter nå HDR for AppleTV

Plex er kjent som en av de bedre appene for avspilling av video og media fra flere kilder – om det så er direkte fra en lagringsenhet, over lokalt nett, eller fra en ekstern server. Nå kommer en oppdatering som bør glede mange som bruker Plex som avspiller på Apple TV og iOS.

For Plex Pass abonnenter

Den største nyheten er støtte for å spille av videoinnhold i HDR-kvalitet, med bedre fargekonstraster og skarphet. Funksjonen er bare tilgjengelig for abonnenter med Plex Pass på Apple TV. Støtte for undertekster er nå også integrert i den nyeste versjonen. Er du allerede Plex Pass abonnent kan du skru på HDR inne i de avanserte innstillingene.

Full integrering med Tidal

På iOS har Plex nå endelig full støtte for Tidal, hvor du får full tilgang til deres gigantiske låtbibliotek. Man kan søke høre gratis på lydsnutter, og søke blandt låter og artister gratis selv uten å ha en Tidal konto. Det hele er også integrert med Artist TV slik at musikkvideoer fra mange artister kobles opp og kan vises sammen med mange låter.

Sist men ikke minst lar Face ID og Touch ID brukere nå låse opp tilgang til Plex sitt mediabibliotek som et alternativ til å bruke PIN-kode som tidligere.

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse