Apex Legends juks
Respawn innfører nye tiltak for å stoppe juks i Apex Legends.

Annonse


Se hva Respawn vil gjøre med juksemakerne i Apex Legends

Noen kommer alltid til å ta i bruk sleipe metoder for å jukse i spill. Det er synd fordi det ødelegger moroa for alle andre.

Heldigvis ser det ut til at spillstudioer og utviklere tar problematikken mer på alvor nå, enn før. Nylig kunne vi skrive at Blizzard skal implementere et nytt tiltak for å stoppe juksemakerne – kamper som blir gjenstand for juks skal automatisk avsluttes. Kun juksemakeren blir straffet – ærlige spillere vil ikke miste SR-poeng når kampen avsluttes, lover Blizzard.

Skal få smake sin egen medisin

Men hva med Apex Legends? Også dette spillet plages av utallige juksemakere. Nå har Respawn annonsert en nytt system som skal få disse spillerne til å smake sin egen medisin.

Selskapet avslører at et nytt antijuks-virkemiddel innebærer matchmaking mellom juksemakere og spam-kontoer. I disse kampene tvinges altså juksere til å spille mot hverandre.

Annonse
Nytt AI-system

Respawn jobber også med et nytt AI-system som kan oppdage og automatisk bannlyse juksemakere. Det samme systemet skal også sørge for at spam-kontoer bannlyses før de tas i bruk.

Selskapet anser også enkelte regioner som mer i risikosonen for juks, og i disse regionene må brukere legitimere seg selv ved hjelp av tofaktorautetisering, skriver Respawn i et innlegg på Reddit.

«Som vi har sagt før pågår fortsatt kampen mot juksere, og denne kampen har en høy prioritet for oss. Vil vil alltid være arbeid å gjøre, forbedringer å gjøre, og nye ting å tilpasse seg til», skriver selskapet.

Hva tenker du om Respawns antijuks-tiltak?

Kilde:
Reddit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse