Apex Legends bekreftet til iOS

Apex Legends kommer til iOS
Apex Legends kommer til iOS

De siste par årene har Battle Royale spill som PUBG og Fortnite tatt helt av i popularitet. Spillene fikk sin begynnelse på pc, men for rundt et år siden ble begge stortitlene også tilgjengelige for iOS.

Den tredje giganten blandt denne typen spill er selvfølgelig Apex Legends, som ble lansert av Electronic Arts. Sistnevnte har kanskje hatt den mest eksplosive veksten av alle. Til den grad at EA nesten ikke har greid å holde tritt med veksten av spillere – og dette engang uten tilgjengelighet på iOS platformen.

Bekreftet lanseringen til investorer

I en rapport til selskapets investorer mandag ble det kunngjort at Apex Legends nå også kommer til iOS. EA selv sier at de er “kommet langt i forhandlingene” for å få i land det finansielle aspektet av avtalen, men at det bare er spørsmål om tid før dette er ferdig.

Annonse

I en melding fra selskapet heter det:

“Vi har kommet langt i forhandlingene med å bringe Apex Legends til Kina, og til mobil – og vi kommer til å oppdatere dere når disse forhandlingene er ferdige. Vi publiserer selv Apex Legends i Korea. Spillet gir oss en mulighet til å etablere en direkte forbindelse til spillerne der, og vi håper å kunne utnytte dette for våre andre spill.

Vi er kjempebegeistret for fremtiden for Apex Legends. Spillere elsker det, med en Metacritic score på 89 og en ekstremt høy net promoter scoring. Engasjementet er sterkt, og vi har store planer for Legends og verdenen de konkurrerer i.”

Brå slutt for en million juksemakere

For noen dager siden meldte vi også om at EA har begynt å få god kontroll på spillere som jukser i Apex Legends. Med grundige patch-oppdateringer og strengere rutiner antas det at juks på iOS-enheter ikke vil bli et alvorlig problem. Se vår artikkel om anti-cheat oppdateringen for Apex Legends her:

Kilde:
9to5Mac

Annonse
Annonse