Over 770.000 spillere utestengt fra Apex Legends
Anti-cheat systemet til Apex Legends har vist seg å være svært så effektivt

Annonse


Over 770 000 spillere utestengt fra Apex Legends

Utviklerne av den store suksessen Apex Legends har den siste tiden gått hardt ut mot juksemakere i spillet, og Engadget skrev forrige måned at den første store oppdateringen ville håndtere blandt annet cheats.

Over 770 000 spillerkontoer har nå blitt stengt – takket være effektive rutiner og et godt rapporteringssystem hvor spillere selv kan melde fra om andre spillere som åpenbart jukser.

Omfattende juks avslørt

Respawn, selskapet bak Battle Royale spillet, sier at det store antallet spillere som forsøker å jukse også henger sammen med at spillerbasen til Apex Legends vokste så fort på kort tid. Ikke bare er det spillere som forsøker å skaffe seg uretteferdige fordeler inne i selve spillet – men det er også snakk om mange falske selgere som utgir seg for å selge juksekoder, spillvaluta, og andre ting.

I tillegg til spillerne som har blitt utestengt er det også snakk om 300 000 forsøk på å opprette falske kontoer for juksing, samt mer enn 4 000 falske selgere.

Annonse


Alle disse jobber nå Respawn med å få kontroll over. Rask vekst kan være et luksusproblem for spill som brått eksploderer i popularitet, så selskapet velger nå å heller bruke litt mer tid mellom hver grundige oppdatering, samtidig som de forsøker å holde jukserne i Apex Legends unna.

Mindre hyppige – men større oppdateringer

Respawn jobber også tett sammen med andre selskaper som DICE og Capital Games, som har mye erfaring innen i forhindre juksing. De lover at dette bare er begynnelsen – og at de vil gjøre livet surt for fremtidige spillere som forsøker å lure til seg penger eller fordeler i spillet.

Kilde:
Engadget

Annonse