apple-ipod-arkiv
Du finner Apples promomateriale til det som kan dateres tilbake til 70-tallet i det sikkert er dagens mest populære Google Drive-mappe.

Annonse


Nesten 40 år med markedsføring – sjekk dette imponerende galleriet

Den grafiske designeren Sam Henri Gold har satt sammen en rekke godbiter til å utgjøre et imponerende arkiv som dateres helt tilbake til 70-tallet med Apples promomateriale. Innholdet er lastet opp til en Google Drive-mappe som helt fritt kan utforskes av hvem som helst.

Omfattende arkiv

Mappen inneholder hundrevis av bilder og videoer fra selskapets produkter, og vi anbefaler at du tar en titt om du fatter noe interesse for Apple.

https://twitter.com/samhenrigold/status/1142065466942349312

Skikkelig organisert

Gold har tilsynelatende brukt masse tid på å forme det lille online-museet der han har organisert mappene etter tiår- og år for å få et bedre innblikk i hvordan det svære selskapet har drevet markedsføringen sin gjennom årene. I tillegg til en del TV-reklamer så finner man blant annet produktbilder og utskriftbare annonser.

Den ivrige grafikkdesigneren skal ha begynt prosjektet sitt da YouTube-kanalen “Every Apple Video” sluttet å oppdatere for noen år tilbake.

Annonse


Utover innholdet fra de første årene selskapet drev markedsføring så finner man de første reklamene for iTunes samt opprinnelige iPod, iPhone og iPad. Google Drive-mappen finner du her.

Kilde:
The Verge

Annonse