mozilla-firefox-oppdatering
Firefox 68 er ute for desktop og iOS.

Annonse


Nå samler Mozilla en liste over anbefalte utvidelser for deg

Mozilla gjør det nå enklere for deg som bruker å vite hvilke utvidelser som gode å ha blant de tusenvis som er tilgjengelige. Nye Firefox kommer med en rekke anbefaler utvidelser som er basert på hvor nyttige de er og hva slags trygghet de medfører.

Du kan rapportere utvidelser

Oversikten finnes under siden med “Get Add-ons” der du vanligvis skaffer deg utvidelser til nettleseren. Den nye oppdateringen baker dessuten inn en funksjon for å raskt flagge mistenkelige utvidelser – eksempelvis hvis ting tyder på at de har dårlige intensjoner.

En annen endring i Firefox-oppdateringen er at Mozilla har gjort Firefox Reader View mørkere i mørkmodus – ja, fra mørk til mørkere, da det første tiltaket ikke var mørkt nok for enkelte. Det gjelder også side og verktøylinjen som nå har fått samme behandling, slik at lesevisningen blir mer behagelig å bruke om natten for eksempel.

Også iOS-versjonen har blitt bedre

Firefox på iOS er også oppdatert til å ha en egen seksjon for “nylig bokmerket” samt muligheten for å redigere bokmerker der du kan organisere disse etter foretrukket rekkefølge og endre navn på dem. En annen funksjon som enkelte lenge har sett etter er at man nå kan spesifisere hvilke nettsider som skal åpnes i desktop-versjon.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse