iphone-busslomme
iPhone 12-rekken får den første modellen uten "busslomme", antas det.

Annonse


– Med iPhone 12 kan Apple endelig droppe “busslommen”

Den såkalte busslommen du finner i nyere iPhone-modeller, både iPhone X og XS, har blitt et distinktivt trekk som karakteriserer Apples nyeste telefoner. Om vi skal tro på analytikere fra Credit Suisse bank så skal Apple gjøre denne mindre synlig og fjerne den fullstendig etterhvert. De skal starte med én telefon i 2020, for så å gjøre det gjeldende for alle telefonene sine i 2021.

Går på bekostning av Face ID

Ifølge rapporten er Apple underveis med å undersøke mulighetene for teknologi som tar i bruk plass under skjermen for kameraet, slik Oppo viste frem under MWC i Shanghai.

En ulempe er at mulighetene for Face ID naturlig nok forsvinner, men alternativet skal visstnok være fingeravtrykkleser – også denne under skjermen, slik enkelte produsenter den siste tiden har blitt vant med

Som det en stund har vært i ryktebildet så vil ikke oppfølgeren til iPhone XS være en altfor stor oppgradering fra nåværende modeller, annet enn designet til kameraet på baksiden som nærmest er bekreftet til å se ut som en platetopp. I stedet kan du forvente den aller første nyere iPhone-modellen uten busslomme i 2020 når iPhone 12 blir aktuelt.

Kilde:
TechRadar

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse