tesla-produksjon
Tesla gjør forberedelser til å øke produksjonstakten ytterligere, ser det ut som.

Annonse


Tesla forbereder økning i produksjonskapasitet

Av det som går frem i en e-post fra Jerome Guillen i Tesla-ledelsen til flere ansatte så er det indikasjoner på at selskapet gjør klart for en noe mystisk økning i produksjonskapasiteten på Fremont-fabrikken deres i California.

– Kan ikke være spesifikk i denne e-posten

Bilprodusenten skal ha oppnådd en produksjonsrate på 1000 Model 3-biler per dag i slutten av sist kvartal, uavhengig av den siste økningen som nå er underveis. Gjennom kvartal i sin helhet ble det i gjennomsnitt produsert 797 Model 3 om dagen samt 160 Model S og Model X.

Guillen uttaler spesifikt i e-posten at han ikke kan være altfor spesifikk i detaljene rundt økning i produksjonstakten, men det kommer klart frem at målet er å øke fabrikkens totale produksjon.

Nye rekorder for effektivitet og kvalitet

Ifølge Bloomberg skriver Guilen i e-posten at mens han ikke kan gå altfor spesifikt inn på det enda, så vet han at mottakerne av e-posten kommer til å være fornøyde med den kommende utviklingen. Han kommenterte dessuten Teslas produksjon det siste kvartalet, effektivitet og kvalitet i denne. Bloomberg gjengir innholdet der det går frem at selskapet nådde nye rekorder i alle produksjonslinjer for både output og effektivitet, og at kvaliteten i de produserte bilene er bedre enn noensinne.

Annonse


Kilde:
Electrek

Annonse