Ringenes Herre Amazon
Amazon sikret seg rettighetene for en Ringenes Herre-TV-siere i 2017. Nå er det klart at også et spill sentrert rundt Tolkien-universet er på vei.

Annonse


Amazon jobber med Ringenes Herre-MMO

Vi klandrer deg ikke om det var ukjent for deg at Amazon også utvikler spill. Men det gjør de, gjennom Amazon Game Studios.

Nå har selskapet annonsert at de holder på med utviklingen av et Ringenes Herre-spill, som skal være i MMO-sjangeren. Spillet utvikles i samarbeid med Leyou, skriver The Verge.

Spillet lanseres til PC og konsoller og blir gratis.

Ble annonsert i fjor

Spillet ble egentlig først annonsert i fjor, av Leyou-eide Athlon Games. Selskapet uttalte den gang at de jobbet med en da ukjent «utviklerpartner». Nå er det altså kjent at den partneren er ingen ringere enn Amazon.

Annonse
For å få en idé om hva spillet handler om kan vi spole tilbake til fjorårets annonsering. Da ble det kjent at spillets handling finner sted «på et tidspunkt lenge for hendelsene i Ringenes Herre», og at man «utforsker områder, folk og skapninger som aldri er sett av fans av Tolkien-universet».

Både TV-serie og spill

Fun Fact: Amazon jobber også med en kommende Ringenes Herre-TV-serie. Også TV-serien er satt til en tidligere tidsepoke enn den Tolkien-bøkene er kjent for. Ifølge Amazon er imidlertid spillet og TV-serien separate prosjekter og har ingenting med hverandre å gjøre.

Lanseringsdatoen er foreløpig ikke kjent.

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse