google-stadia
Google har publisert en omfattende FAQ-liste med oversikt over ofte stilte spørsmål.

Annonse


Avslører flerspillerstøtte og flere Stadia-detaljer

Om en spillutgiver på Stadia-plattformen noensinne velger å trekke seg derfra så lover Google at du kommer til å beholde spillene deres dersom du har disse. Vi skal ikke spekulere i hvorfor Google allerede har planlagt denne biten, men det er en god trygghet å vite at spill man har betalt for ikke vil forsvinne over natten.

Støtter lokalt co-op

Opplysningen over er ett av flere som selskapet har lagt til i en FAQ-liste over tjenesten der Google forsikrer at du vil ha tilgang til spill du har betalt for, selv om de ikke lenger er tilgjengelige for kjøp.

I tillegg bekrefter selskapet støtte for flerspillertitler, også inkludert co-op spill som spilles sammen med venner lokalt. Man kan bruke opptil fire Stadia-kontrollere for lokal spilling. Apropos Stadia-kontrollere så er disse avhengig av BLE for oppsettet, mens det kobles til gjennom WiFi for spillingen. Med en USB-kabel kan den også kobles til i et nettbrett, mobil eller PC gjennom USB-C-inngang.

Utvider kompatibilitet 

En detalj som kan være viktig å få med seg er at det kun er Pixel 3 og 3a-enheter som har støtte for spilling til å begynne med, i tillegg til nettbrett som baseres på Chrome OS. Google sier likevel at de jobber hardt for kompatibilitet med andre enheter. 

Annonse


Avslutningsvis nevnes at kontoen du signerer for Stadia ikke nødvendigvis må være den e-postadressen du bruker fast. Koder kan sendes til og godkjennes med andre e-postadresser, slik at det også er enkelt å kjøpe spill til venner og familie.

Hele FAQ-listen ser du her.

Kilde:
Engadget

Annonse