witcher-3-switch-nintendo
September blir litt av en spillmåned for Switch-eiere hvis denne lekkasjen stemmer.

Annonse


Er dette datoen for The Witcher 3 på Nintendo Switch?

“The Witcher 3: Wild Hunt” ble annonsert av CD Projekt Red og Nintendo som et kommende Switch-spill under årets E3, men vi fikk ingen lanseringsdato annet enn at det vil lanseres i løpet av året. Heldigvis ser det ut til at en tsjekkisk nettbutikk har røpet litt for mye.

Hektisk måned

Om den tsjekkiske nettsiden har rett så er det september måned som blir en travel tid for Nintendo-eiere: spillet lanseres den 24. september, i en måned hvor andre storspill som The Legend of Zelda: Link’s Awakening Remake, Spyro Rignited Trilogy og Daemon X Machina lanseres.

witcher-3-switch-release-date-september-24-740x474
Bare å dra frem de tsjekkiske kronasjene dine om du har noen liggende.

Switch-utgaven av The Witcher 3 inkluderer alle spillets utvidelsespakker. Det kan være greit å få med seg at CD Projekt Red har opplyst om spillbarhet i 720p når hybridkonsollen er koblet til dockingstasjon og TV, og 520p i håndholdt modus. Det er tilsiktet 30 bilder i sekundet.

The Last of Us i februar – ja takk!

I andre spillnyheter så ryktes det at The Last of Us Part II havner i butikkhyller i februar 2020, etter flere års venting for det som utvilsomt er et av de mest etterlengtede PlayStation-eksklusive spillene.

Annonse


Fire utgaver av det etterlengtede spillet skal være på vei: Standard, Special, Collectors og Ellie. Opplysningene om både lanseringstidspunkt og de forskjellige spillutgavene kommer fra kilde som har meldt Death Stranding-lanseringen til å være november i år. Ved en eventuell lansering i februar er det et hektisk år å være gamer på: man har blant annet Cyberpunk 2077 og Vampire: The Masquerade på vei, i tillegg til Dying Light, Wasteland 3 og Final Fantasy VII Remake på vei.

Hvilket spill ser du mest frem til?

Kilder:
Wccftech
Wccftech

Annonse