samsung-tab-a
Bildet viser Tab A 10.1 - det er spesifikasjonene til Tab 8.0 (2019) som nå er avdekket.

Annonse


Sa du superbillig Samsung-nettbrett? Vel, det kan være svaret for å hamle opp med Amazon

Spesifikasjoner tilhørende et potensielt nytt Samsung-nettbrett har lekket, og det levner liten tvil om at selskapet nå oppgraderer en eldre modell for å bedre konkurrere mot spesielt Fire-nettbrettet fra Amazon. Den nye modellen heter Samsung Galaxy Tab A 8.0 (2019) slik at det er snakk om en videreføring av Tab A-serien.

Relativt ny prosessor, men gjør den jobben?

Mange trenger ikke all kraften Apple-nettbrett tilbyr i de nyere iPad-modellene, da kan det være greit å ha billigere alternativer. For denne målgruppen kan Tab A-serien til Samsung være et bra sted å starte.

Det tyske nettstedet Winfuture melder at de sitter på spesifikasjonene til det kommende nettbrettet som skal erstatte den eldre Galaxy Tab A 8.0. Innledningsvis påpekes skjermen til å være 8-tommer som ikke utgjør noen stor overraskelse ettersom det ligger i navnet, men videre er det snakk om en Snapdragon 429-brikke som i 2018 ble brukt for smarttelefoner i budsjettklassen – tenk hva du vil om dette, men all verdens er det ikke.

Grei batterikapasitet og mulighet for microSD

Nettbrettet vil ifølge lekkasjen ha 2GB minne med 32GB lagringsplass – noe i det laveste laget altså, men for lagringsplassen er det ikke noe et microSD-kort sliter med å rette opp i. For batterikapasiteten gjelder at man har fått pakket inn et 5100mAh-batteri, og Samsung har tilsynelatende ikke latt oppgraderingene gå på bekostning av manglende 3.5mm-inngang, som altså er tilstede.

Annonse
For kamera finner man på baksiden hovedkameraet på 8MP og 2MP i front.

Det aller viktigste kan likevel være prisen som man ikke har innsyn i annet enn at denne tradisjonen tro vil være ganske billig. Dette er også kanskje viktigere enn noensinne, da Samsung naturligvis ikke ønsker å se seg forbigått av Amazon med Fire-nettbrettet sitt.

Kilde:
TechRadar

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse