tesla-oehmicke
Tesla har mistet flere nøkkelansatte det siste året - en kan bare spekulere i hva årsaken er.

Annonse


Nok en Tesla-topp forlater selskapet, denne gangen er det Europa-sjefen

Flere medier melder at nok en høytstående i Tesla forlater selskapet, denne gang er det prat om Jan Oehmicke med Europa-ansvaret og som ikke har holdt stillingen sin altfor lenge før han nå går videre. Oehmicke fikk jobben med å lede de europeiske operasjonene i fjor.

Lang fartstid i bransjen

Før Tesla-stillingen hadde Oehmicke nesten 20 års erfaring i BMW der han var administrerende direktør i selskapets finansavdeling i Frankrike. Tesla sendte ut en pressemelding i mai når de ansatte ham:

– Jan Oehmicke blir med i Tesla fra og med juli som vår visepresident i Tesla Europa, der han skal administrere salg og finans for hele regionen. Med sine 18 år i BMW har Jan bodd og jobbet verden rundt, og han skal jobbe i BMW én måned til før han forlater stillingen sin der.

Mister stadig nøkkelansatte

Nyhetene meldes fra to kilder som begge forteller Electrek at Oehmicke ikke lenger er i Tesla. Selskapet har ikke besvart avisens henvendelser, i likhet med den avgåtte Europa-sjefen selv.

Flere høytstående i selskapet skal det siste året ha forlatt selskapet av stort sett ukjente årsaker. De måtte blant annet finne seg uten produksjonsjefen når han forlot forrige uke, ikke lang tid etter at to produksjonstopper dro fra selskapet tidligere i år.

Annonse
Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse