Apple
Noen av MacBook Air-maskinene fra 2018 har et problem med hovedkortet, ifølge Apple.

Annonse


Apple tilbyr gratis bytte av hovedkort for noen MacBook Air-eiere

Forrige uke kunngjorde Apple at enkelte modeller av deres 15″-Macbook Pro fra 2015 har batterier som kan overopphetes. Det kom senere fram at ca en halv million enheter er berørt av feilen.

«Lite antall»

Nå har det dukket opp et nytt separat problem. Apple har identifisert et hittil ukjent problem med hovedkortene i «et veldig lite antall» MacBook Air 2018-modeller. Det skriver MacRumors, som har fått tilgang til interne dokumenter som Apple har distribuert til Apple-butikker og autoriserte Apple-verksted.

Alle berørte maskiner må få et nytt hovedkort, og dokumentene viser at dette byttet skal være gratis for kunden. Kunder som har en maskin med det problematiske hovedkortet får beskjed om dette via e-post.

Gratis, men…

Apple gjennomfører hovedkort-byttet gratis selv om maskinen har andre skader fra før. Men dersom maskinen har skader som gjør et hovedkortbytte umulig, må kunden selv betale for at denne feilen rettes før nytt hovedkort kan settes inn gratis.

Annonse
Dokumentene viser angivelig at reprasjonsprogrammet er helt ferskt, så det er uklart om alle berørte kunder er varslet på nåværende tidspunkt.

Dette er det tredje reparasjonsprogrammet Apple har introdusert på fem uker. I dette tilfellet ser antall berørte maskiner ut til å være mindre enn ved batteri-problemet.


Kilde:
MacRumorsAnnonse


Annonse


Annonse


Annonse