nintendo-switch-console
Du kan sannsynligvis se frem til andre spill enn NES-titler fra Switch Online-medlemskapet ditt etterhvert.

Annonse


Planlegger utvidelse av Switch Online-tilbudet

I fjor lanserte Nintendo sin egen online-tjeneste kalt så mye som Switch Online der man må være medlem for å få tilgang til online-spilling, skylagring og en lang rekke NES-titler som er tilgjengelige så lenge man har et aktivt abonnement.

Ingen detaljer

Fra før har det dukket opp ting som antyder at Nintendo etterhvert skal utvide tilbudet til å omfatte andre spill enn eldre NES-titler, men nå går selskapet litt lengre i å antyde dette under et aksjonærmøte.

Ved gårsdagens møte skal selskapet nemlig ha bekreftet at de tenker å ekspandere utover NES-titlene, noe som kom frem etter at det ble stilt spørsmål om hvordan selskapet planlegger å lansere eldre spill i sortimentet deres.

Selskapets representant svarte at de ikke kunne gi noen detaljer rundt lansering av maskinvare (classic-konsoller, miniatyrversjoner med forhåndsinstallerte spill) men at de definitivt er innom tanken om å utvide spillutvalget med bakgrunn i en forståelse om at folk ønsker å spille eldre titler.

Annonse
Vil ikke kommentere Switch Mini-rykter

Under møtet ble dessuten Switch Mini temaet for et lite minutt, der selskapet anerkjente ryktene men ikke ønsket å kommentere disse – sannsynligvis for å ikke ødelegge overraskelsen de antakelig har planlagt.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse