apple-music-60-millioner
Apple Music har denne uken passert 60 millioner brukere.

Annonse


Nå har Apple Music nådd 60 millioner abonnenter

Visepresident i Apples tjenesteavdeling meldte i går at Apple Music har passert 60 millioner betalende abonnenter, en milepæl som er oppnådd innen de første fire årene tjenesten har eksistert.

Enorm vekst

Eddy Cue melder nyheten kun fem måneder etter at selskapet litt mer offisielt meldte at Apple Music endelig hadde bikket 50 millioner betalende kunder under et aksjonærmøte i januar. I tillegg til å vitne om veldig stor vekst den siste tiden så gir det signaler om at musikkstrømmetjenesten som en helhet har hatt en enorm vekst siden oppstart.

Cue ønsket ikke å kommentere noe på antallet brukere som er på andre plattformer enn Apples egne, eksempelvis på Android, men han uttalte at Apple Music er den største strømmetjenesten i Apples økosystem, der han sannsynligvis hinter til at de ikke er forbigått av Spotify på sine egne enheter.

Et stykke bak konkurrenten

Til tross for at de nå bikker et høyt antall på betalende kunder for strømmetjenesten sin så må de se seg slått av rivalen i Spotify med en god margin, der sistnevnte i april kunne rapportere om 100 millioner betalende kunder på sin tjeneste. Til sammenligning startet Spotify opp i 2008, kontra Apple Music sin oppstart i 2015.

Kilde:
Apple Insider

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse