Denne prototypen av Tesla Semi har tilbakelagt mange kilometer de siste dagene.

Annonse


Se hva ivrige fans fant på veien – Tesla Semi-prototype med haugevis av nye bilder

En prototype av Tesla Semi har de siste dagene kjørt rundt omkring i California og da skal det lite til for at ivrige Tesla-fans knipser et par bilder av den kommende, fullelektriske lastebilen. I tillegg til bilder fra både profil-, bak og front så har de fått med seg et bilde av kjøretøyets oppbevaringsrom i fronten, en såkalt “frunk” som har fått det som minner litt om ikonstatus på bilene deres.

Produksjonsstart i 2020

Tesla estimerte produksjonsstart til 2019 da de annonserte kjøretøyet for første gang i 2017. I senere tid ble produksjonen utsatt til 2020, noe Jerome Guillen i selskapet følte seg sikker på at blir opprettholdt. På spørsmål om de er fornøyde med fremdriften hittil så forklarte han at de er veldig glade over å ha gjennomført omfattende tester med lastebilen og at det ser ut til å bli en stor suksess.

Det var eieren av lånebilfirmaet SacTesla som oppdaget Tesla Semien utenfor en butikk – mange bilder ble knipset, for å si det sånn:

I samtaler med ingeniørene som hadde ansvaret for denne prototypen så ble SacTesla-sjefen fortalt at spesifikasjonene er enda bedre enn de som ble annonsert i 2017.

Annonse
Tusenvis av forhådsbestillinger

Tesla har tatt imot reservasjoner for kjøretøyet de siste to årene – bilen kan konfigureres i både 480 og 800 kilometers rekkevidde for henholdsvis 150 000 og 180 000 dollar. I kroner tilsvarer dette rundt 1,3 millioner for den med kortere rekkevidde, og litt over 1,5 millioner for den med lengre rekkevidde.

Det er antatt at selskapet har mottatt flere tusen forhåndsbestillinger av Tesla Semi.

Kilde:
Electrek 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse