Samsung sier Galaxy Fold er klar for lansering
Ifølge Samsung er det ikke lenge igjen før nye Galaxy Fold kommer ut.

Annonse


Samsung sier Galaxy Fold er klar for lansering

Etter et par måneders utsettelse ser det endelig ut til at Samsung er klare til å få sin brettbare Galaxy Fold ut på markedet. Den unike mobiltelefonen, med stor skjerm som kan brettes ut til kvadratisk format, opplevde flere tekniske problemer da den først ble gitt ut til et knippe journalister og bloggere tidligere i år.

De spesielle skjermene sluttet å fungere som de skulle bare etter noen timers bruk, og Samsung trakk tilbake modellene inntil problemene kunne rettes. De lovet at en oppdatering om ny lanseringsdato skulle bli annonsert ”de kommende ukene” – men nyhetene har latt vente på seg.

Den brettbare mobilen Galaxy Fold

Endelig offisielt fra Samsung

Nå har Kim Seong-cheol, visepresidenten for Samsung Display, uttalt seg offentlig og sagt at Galaxy Fold er klar for lansering: ”De fleste av skjermproblemene har blitt løst, og Galaxy Fold er klar for å slippes ut på markedet”.

Hovedproblemene som skal være løst inkluderer en bedre beskyttelse av mellomrommet mellom hengslene på skjermen – samt et forbedret skjermdeksel som nå skal strekkes seg under overflaten av mobilen slik at det ikke skal kunne tas av eller fjernes ufrivillig. Vi skrev tidligere om disse løsningene her.

Annonse


Huawei er, med sin Mate X mobil, den eneste reelle konkurrenten til Samsungs brettbare flaggskip. Men de har også valgt å avvente sin store lansering i påvente av hvordan Samsungs lansering går.

Les også:

Kilde:
TechCrunch

Annonse


Annonse


Annonse