Slik kan Samsung fikse svakhetene i Galaxy Fold
Flere testbrukere fikk oppleve at Fold-skjermen ødela seg selv etter bare et par dager.

Annonse


Slik kan Samsung fikse svakhetene i Galaxy Fold

I kjølvannet av mye negativ publisitet etter at journalister og bloggere fikk skjermen ødelagt på sin testversjon av Galaxy Fold, har Samsung nå kommet opp med en løsning som skal gjøre den brettbare mobilen bedre beskyttet mot skade. Som tidligere rapportert i media var det mange Fold-modeller som plutselig fikk sprukkede skjermer på grunn av svakheter i designet.

To hovedårsaker til problemene

Det ser ut til å ha vært to store svakheter som forårsaket Samsungs lanseringsmareritt. For det første var den brettbare skjermen dekket med en tynn film som skulle være der for å beskytte overflaten. Men denne var det mange brukere som mistok for å være en midlertidig skjermbeskytter som de kunne pelle av.

Selve hengslene som gjør bretting av Galaxy Fold mulig var også plassert slik at små ting kunne kile seg fast inne i leddet – og dermed forårsake skade når telefonen ble brettet sammen og ut igjen. Korrigeringen Samsung jobber med nå skal addressere begge disse problemene.

Skal teste ny versjon noen uker til

Den beskyttende overflate-filmen skal bli heldekkende og gå inn under rammen rundt hele telefonen slik at den ikke kan tas av. Videre så vil området rundt hengslene på toppen og bunnen bli tildekket for å unngå at støv, bøss, og annet kommer innimellom. Testing av denne korrigerte Fold utgaven er for tiden underveis i Sør Korea, og Samsungs mål er nå en ny re-lansering av den ganske imponerende mobilen i juni måned.

Annonse


Se vårt førsteinntrykk av Galaxy Fold her:

Kilde:
EnGadget

Annonse


Annonse


Annonse