Dropper antakelig Honor 20-serien
Ikke la deg overraske om Honor 20-serien trekkes fra markedet som følge av svak interesse.

Annonse


Dropper antakelig Honor 20-serien

Honor 20-serien ble lansert på et noe uheldig tidspunkt – dagen etter at nyheten om Huawei-bannlysningen kom. Telefonen har følgelig fått en noe usikker fremtid, og nå kan det se ut som Huawei trekker den helt fra markedet etter en kort monitoreringsperiode.

Forbinder kundene Honor med Huawei?

Det er en Bloomberg som spekulerer i Huawei sin strategi for tiden som kommer, der de siterer kilder som sitter tett på selskapet. Ifølge kildene vurderes beslutningen sterkt, men man avventer med å foreta seg noe før man kartlegger salget av Honor 20 Lite og 20 Pro for å avdekke en eventuell dårlig prestasjon.

Om salget går dårlig eller ikke er nok i stor grad forbundet med hvorvidt folk forbinder Honor-varemerket med Huawei. Førstnevnte er nemlig et av datterselskapene til Huawei, men for mange forbrukere er ikke dette opplagt.

Høster positive anmeldelser

Honor 20-serien har fått positiv kritikk fra flere hold, der de roses for å gi svært gode spesifikasjoner til overkommelige priser. Begge selskapenes fremtid er noe usikker, men det bør altså ikke være en stor overraskelse at markedet ikke har godt av at telefoner som disse trekkes tilbake.

Annonse


Kilde:
TechRadar

Annonse


Annonse


Annonse