Skjermbilde 2019-06-16 kl. 11.13.33
Hvilken Tesla er dette?

Annonse


Mystisk Tesla dukket opp på veien

Ikke så langt fra Teslas designfabrikk i Hawthorne i Los Angeles ble det nylig oppdaget en hittil uidentifisert Tesla-bil på veien.

Nå spekuleres det i om dette kan være snakk om en prototyp av en ny Model S-variant.

– Noe rart med formen

Det var Tesla-sjåfør og Tesla Motors Club-medlemm Vinc som oppdaget bilen.

«I øyekroken så jeg en matt sort Model S komme i motsatt retning. Det som fanget oppmerksomheten min var innpakningen. Den matchet ikke – noen paneler var blankere enn andre. Først tenkte jeg bare «vel, det var dårlig utført arbeid». Men så var det noe rart med formen på selve bilen, uten at jeg kan helt sette fingeren på hva det var», skriver Vinc på forumet.

Annonse


Vinc skriver videre at baklysene på bilen var annerledes enn på den vanlige Model S. Lysene så angivelig større ut. Vinc, som ifølge Electrek er en «Tesla-veteran» lurte da på om bilen kunne være en ny Mazda-modell.

Model S eller Model Y?

Som du sikkert la merke til øverst i saken, er bildekvaliteten såpass dårlig at det er umulig å fastslå noe som helst. Vinc rakk nemlig ikke å ta bildet med mobilen sin, så istedenfor gikk han gjennom Dashboard-kameraet i ettertid, derav den kornete kvaliteten.

På Tesla Motors Club-forumet hersker det også usikkerhet rundt hva det er vi egentlig ser på bildene. Er det en Model Y-prototyp? En oppgradert Model S-variant? Vi tipper sistnevnte.

Hva tror du?

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse