nintendo switch
Produksjonen av nye Switch-modeller skal være i gang.

Annonse


Nå er produksjonen i gang

Nintendo hadde en spennende opptreden på E3 – vi fikk se mange spill, men dessverre kom ikke selskapet med mer informasjon om de nye Switch-modellene som angivelig er på vei. Det var dog ingen overraskelse, Nintendo hadde på forhånd sagt at de ikke ville avduke noen ny konsoll under årets E3.

Men nå skriver The Wall Street Journal at produksjonen av de nye modellene er i gang i sørøstlige Asia.

Frykter tollavgifter – flytter produksjonen

Nintendo skal angivelig ha flyttet produksjonen ut av Kina på grunn av den pågående konflikten mellom landet og USA. Ifølge WSJ skal også produksjonen av dagens Switch-modell flyttes til samme sted. Begrunnelsen for dette skal være tollavgiftene USA potensielt kommer til å kreve for varer som importeres fra Kina.

Oppdatert maskinvare

Dessverre har ikke WSJ mer informasjon om maskinvaren i de nye Switch-modellene, men avisen skriver at designet på en av de nye konsollene skal være likt som dagens modell. Dermed ser det ut til at det kun er snakk om oppdatert maskinvare på denne aktuelle modellen.

Annonse


Nytt design på den ene modellen

Men den andre billigere utgaven skal visstnok få et nytt design. Hva det innebærer i praksis gjenstår å se.

Tidligere har det vært hevdet at denne modellen kvitter seg med Joy-Con-ene og at kontrollerne istedet er bygd inn i konsollen. Det antyder i så fall at denne varianten kun er en portabel konsoll.

Ettersom produksjonen skal være i gang kan vi nok vente oss flere Switch-relaterte nyheter i tiden fremover.

Hvilke forventninger har du til de nye modellene?

Kilde:
Neowin

Annonse