Vi ble Borderlands 3-avhengige etter 15 minutter
Borderlands 3 er fabelaktig action- og våpen-underholdning.

Annonse


Vi ble Borderlands 3-avhengige etter 15 minutter

Etter Watch Dogs Legion spilling i går var det rett over til Gearbox for å spille Borderlands 3.

Woho!

Om du følte adrenalinet pumpe i de andre spillene i serien vil nummer tre i rekken garantert gi deg den følelsen tilbake igjen, og enda litt til.

Følg oss på E3.

Som er selve kjernedelen i Borderlands, er gameplay og våpenhåndtering det viktigste, noe som tas til neste nivå i det tredje spillet i serien. Dette sitter som et skudd også i treern.

Annonse


Selv gamepad-gameplay er tilfredstillende!

Man vet utviklerne har gjort noe riktig, når man droppes i et FPS og gamepad-skytingen føles naturlig fra første sekund. Hjernen sier “mer! mer! kjappere! kjappere!”.

Det er ingen tvil om at Gearbox har brukt masser av tid på å gjøre opplevelsen så fortreffelig som mulig selv med gamepad, og det er har de lyktes med så til de grader.

Som alle andre besøker vi ikke Borderlands-universet for historien.

Det er en fest og skyte, sikte og skifte våpen i et forrykende tempo mens man meier ned fiender og skyter grønn guffe og blå elektrisk strøm setter en støkk i de overlegne, religiøse fanatikerne du slåss mot (ikke at historien er viktig).

Oppdraget vi fikk spille var såpass moro at vi ble ferdige for tidlig. Det er nemlig slik at spillet driver deg fremover i et forrykende tempo, og vil du nærmest skal sprinte mot fiendene og bedrive nydelig våpen-kunst. Herlig.

Selv hodeskudd er enkelt med gamepad-en – dog, ikke på en måte som føles billig, men som gir spilleren følelsen av at han eller hun faktisk er dyktig.

Følg oss på Instagram.

Det er ingenting som vil overraske deg med treern om du har prøvd de andre i serien, kun det faktum at alt er enda mer superpolert. Merk at vi kun testet enspiller, og at spillet også har det som ser ut som robust co-op.

Det er mer av alt, ikke minst 17 millioner genererte våpen og robust co-op-støtte med mulighet til å selge våpen til venner eller sende dem via den virtuelle post-kassen.

Nesten 20 millioner våpen venter deg, og spiller du den nye Moze-klassen kan du hoppe inn i en Mech!

Det visuelle

Spillet beholder den samme visuelle stilen og dette er ikke et spill med den aller lekreste grafikken. Det viktigste med spill som dette er at FPS-en opprettholdes til enhver tid for full kontroll.

Vi spilte på en PC med AMD 2700x CPU og et Vega-skjermkort, og lå på godt over 70 bilder i sekundet. Vi kjenner ikke til oppløsningen eller detaljnivået, men forvent å kunne kjøre dette spillet uten store problemer på en rekke forskjellige maskiner.

Borderlands 3 lanseres 13. september i år. Vi vender tilbake med en komplett anmeldelse.

Annonse