Vi har spilt Watch Dogs Legion
Watch Dogs Legion plasserer spilleren i et totalovervåket samfunn. Det er din jobb og verve medlemmer til din side og slå tilbake mot systemet.

Annonse


Vi har spilt Watch Dogs Legion

Vi har endelig spilt Watch Dogs Legion.

Det mest spennende Watch Dogs-spillet hittil

Vi mener endelig, for vi ble veldig positivt overrasket over lanserings-traileren og hva Ubisoft hadde å si om spillet de har brukt flere år på å utvikle.

Følg ITavisen på E3.

Det er ikke det at de forrige Watch Dogs spillene var dårlige, men Legion tar et stort skritt videre med neste-generasjons RTX-grafikk og en helt unik måte å spille åpen-verden spill på.

Annonse


London er i kaos

Grafikken og det visuelle er en ting, og la meg med en gang forsikre at Ubisoft har gjort en svært imponerende jobb med å representere London. I løpet av halvtimen vi fikk spille, med en av utviklerne på hodesettet, fikk vi se hva den nye generasjonen Ubisoft-grafikkmotor er i stand til.

Det er en overveldende detaljrik by, og den er stor: alle de store delene du kjenner om turist er med, men i E3-demoen var kun 20 prosent låst opp, og vi utforsket kanskje 5 prosent av det igjen.

Ja, det er mye å gjøre, og det er mye å se og mange mennesker og hjelpe eller ødelegge.

Scan mennesker du synes ser interessante ut på gata, kanskje kan du hjelpe dem og dermed verve dem til Dedsec. Er de vervet, kan du spille som dem.

Derfor er Legion potensielt “ground breaking”

La meg komme til det store poenget: du kan spille som hvem som helst du ser i byen, men en presisering: du må først verve vedkommende, noe som kan gjøres på en rekke forskjellige måter, avhengig av hvem du har med å gjøre.

I vår gjennomspilling vervet vi en person som i likhet med de fleste andre i byen er negative til Dedsec, aktivist-organisasjonen du er medlem av.

Det som må til avhenger av personen, som nevnt. I dette tilfellet ble kvinnen vi vervet trakkasert av Albion, den onde organisasjonen som har tatt kontroll over London og ført byen til randen av kollaps i et total-overvåket samfunn av verst sort.

Det vi gjorde, var derfor å hjelpe henne litt (hint: vi slo ned Albion-terroristen på et gate-hjørne slik at hun måtte til sykehus). Dette medførte at kvinnen vi reddet nå plutselig er veldig glad i Dedsec, men kvinnen på sykehuset er langt ifra like happy.

Hva kunne vi gjøre med det? Jo, noe ganske vittig: vi hacket sykehuset for å gi henne kjapp behandling, og klarte å verve også henne til vår side, og kan spille som henne. Vi kunne også ha valgt via hacking-systemet, og drepe henne i sykesengen, men det føltes liksom ikke moralt riktig.

Vi sa jo du kunne spille alle du møter på.

Spillbarhet og konklusjon

Det er en rekke klasser å velge mellom, og du kan i tillegg, før du verver noen, se hva de unike styrkene til personene er før de verver dem, type +30 kjappere helse tilbake etter å ha fått et slag i trynet – slike ting.

De av dere som har spilte Watch Dogs tidligere vil ikke bli overasket over måte man spiller på. Måten man kontrollerer karakteren på, skytingen og parkour-ferdighetene føles likt ut som i de forrige spillene, og vi er ikke så sikre på at vi liker å kjøre bil, det føles for stivt og det gjør slåssingen og skytingen også. Ubisoft ser ut til å ha brukt mest ressurser på hackingen.

Men igjen: spillet lanseres ikke før 6. mars 2020, så Ubisoft kan gjøre forbedringer på disse områdene også.

Uhyggelige London er nydelig representert med et høyt detaljnivå, men stemningen er langt fra positiv i en by som er kontrollert av onde Albion.

Er det en ting som er temmelig sikkert er at man vil kunne bruke veldig mange timer i denne verdenen bare ved å utforske forskjellige personer, verve dem, eller bare følge med på hvordan livene deres er. Og, det du gjør eller ikke gjør med personene du møter, påvirker deres relasjoner til personer de har et forhold til i spillet.

Alt dette høres veldig slitsomt ut å holde styr på, men det er faktisk ikke det. Menysystemet og kartet er veldig oversiktlige, slik at det er lett å skjønne hva man må hacke, hvor man må gå og hvordan man holder styr på alle man møter. Man kan lagre personer som er av interesse i en database, blant annet, og verve dem ved en senere anledning.

E3 er en heseblesende opplevelse, så vi skal være forsiktige med å konkludere den ene eller andre veien utover at dette er et spill å følge med på. Vi kommer tilbake med anmeldelse på nyåret og følger nyhetene fremover.

Annonse