Mulige nye Apple Notebooks oppdaget i produktdatabase
De nyregistrerte modellene antyder Apple-produkter som kan komme snart.

Annonse


Helt nye MacBook Pro 16 bekreftet?

Det som tilsynelatende er syv nye Mac Notebook-modeller har blitt oppdaget i den Eurasiske Økonomikommisjonens database. Dette er et register som holder oversikt over produkter på markedet i regionen. Men spesielt av interesse er det at ethvert produkt som har kryptering er pålagt spesiell registrering – og i dette tilfellet er altså flere nye produkt-numre fra Apple observert.

Merket med “macOS 10.14”

De nye produktmodellene for Apple står oppført i databasen som “bærbare” pc’er – med navnene A2141, A2147, A2158, A2159, A2179, A2182, og A2251. Mest sannsynlig er det da snakk om 12- og 16- tommers versjoner av Mac Notebooks. Produktene er oppgitt med “macOS 10.14” som operativsystem.

Det har allerede versert rykter om at en helt ny 16-tommers MacBook Pro skal komme ut senere på året. Siden det også har gått et par år siden siste oppdatering av 12-tommers modellen så kan muligens noen av disse modellnumrene være relatert til den.

Ganske sikker prognose

Tidligere har det vist seg at når nye modell-registreringer dukker opp i Eurasia-databasen, følger lansering av produktene på markedet vanligvis bare noen måneder etter. Dermed kan det ligge an til flere nye Apple-notebooks denne høsten.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse